Zakelijke taaltraining op maat

Praat met ons

Klaar voor internationale uitdagingen in het nieuwe jaar?  Met een betrouwbare taaltrainer sta je sterker.

Maak gebruik van de kracht van meertalige communicatie voor uw bedrijf met de taaloplossingen van Berlitz Corporate.

Bij Berlitz begrijpen we dat doeltreffende communicatie essentieel is voor een succesvolle bedrijfsvoering. Verhoog het wereldwijde bereik en concurrentievermogen van uw onderneming met onze op maat gemaakte taaltrainingsprogramma's voor bedrijven.

Onze deskundige taaltrainers en beproefde methodes stellen uw werknemers in staat zich te ontplooien in meertalige omgevingen.  Dit bevordert  internationale samenwerking, de productiviteit en stimuleert het succes van uw medewerkers en uw bedrijf.

Waarom Berlitz kiezen voor taaltrainingen voor bedrijven?

Programma's op maat voor uw zakelijke behoeften

Onze zakelijke taaltrainingen zijn niet one-size-fits-all. We werken nauw samen met uw bedrijf om programma's te ontwerpen die aansluiten bij uw branche, doelstellingen en vaardigheidsniveaus van uw werknemers.

Ervaren docenten

De Berlitz docenten zijn hooggekwalificeerde en ervaren taalprofessionals. Onder hun begeleiding leren uw werknemers niet alleen een nieuwe taal, maar verwerven ze ook waardevolle culturele inzichten, wat een effectieve communicatie in diverse zakelijke omgevingen garandeert.

Flexibele leermogelijkheden

Tijd is kostbaar in het bedrijfsleven. Met onze flexibele leermogelijkheden, waaronder lessen op locatie en virtuele lessen, kunnen uw werknemers hun taalvaardigheden verbeteren zonder hun werkrooster te onderbreken.

Bewezen methodes

Berlitz is al meer dan een eeuw toonaangevend in taalonderwijs. Onze beproefde methodes, gekoppeld aan moderne onderwijstechnieken, garanderen efficiënte en prettige leerervaringen.

Voor al uw zakelijke behoeften

Van één-op-één privélessen tot groepscursussen, face-to-face of online. Van intensieve cursussen van een week tot zelfstudieprogramma's die op maat gemaakt zijn voor bedrijven. Van bedrijfsseminars tot culturele oriëntatie, waarbij de zachte vaardigheden van uw werknemers worden gestimuleerd naast hun taalvaardigheden. Bij Berlitz vindt u zeker de oplossing die perfect aansluit bij uw behoeften.

Wat maakt Berlitz zo bijzonder?

Curriculum op maat:

Elk programma wordt ontworpen met de unieke behoeften van uw bedrijf in gedachten, zodat relevantie en direct toepasbaarheid op de werkplek gegarandeerd zijn.

Wereldwijd bereik:

Met Berlitz kunnen uw medewerkers zich met vertrouwen een weg banen door internationale bedrijfsomgevingen, waardoor nieuwe groeikansen voor uw bedrijf ontstaan.

Boeiende leerervaring:

Onze dynamische en interactieve lessen houden deelnemers gemotiveerd en actief betrokken bij het leerproces.

Begin vandaag nog met het verbeteren van een taal.

Berlitz Business maakt het u gemakkelijker dan ooit.

Vul het formulier in als u wilt dat wij contact met u opnemen. Een Berlitz-consulent helpt u bij het kiezen van het meest geschikte studietraject voor u.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.